Premium Snapchat Tilbud

Premium Snapchat Tilbud
Snapchat
access
Duration
1 month
Billing
1 payment
Choose another plan
BlondnSexy83
by
BlondnSexy83
$32.95
Price $32.00
Fee $0.95
Total $32.95
Buy Now

Description

OBS: Noen banker blokkerer "adult content" betaling. I såfall hvis betaling feiler så må du kontakte banken og bare be dem om å åpne tilgang for betaling hos "IndieBill". Flere av mine følgere har gjort dette og betaling har fungert i etterkant.

Få privat snap fra meg 5-7 dager i uken. Jeg sender deg tease snap direkte i løpet av dagen, hotte tease og leke snap fra sengen om kvelden og poster hotte tease bilder og video snurter på min story. Alt fra 5 bilder om dagen til serier av hot tease.

Du vil få alt fra påkledd tease snap til naken bilder og video, samt også hvor jeg leker med meg selv. Når jeg har mulighet så slår jeg gjerne av en chat med mine følgere og kan også finne på å sende direkte snap 1-1.

Det er ingen bindingstid, du betaler for 1 uke eller 1 mnd om gangen.

Jeg gjør dette for at det pirrer meg, gjør meg kåt, samt at jeg trenger å tjene noen ekstra kroner.
Ser ikke bort i fra at jeg kan møte noen fra snappen, om kjemien skulle være der ;)

Regler: Ingen screenshots eller lagring av mine bilder og videoer, dette medfører umiddelbar blokkering uten varsel. Du må gjerne sende meg snap med chat, bilder og videoer, jeg ser på alle, men det er ikke sikkert jeg har mulighet til å svare deg, så ikke forvent dette. Jeg svarer når jeg har mulighet.

Select a plan

You won’t be charged automatically when the period ends, *this is a one-time purchase*. If you wish to renew, reach out to the model and proceed to a new payment.

Purchase details

We will send you a receipt of your purchase as well as access to your purchased content.

Payment informations
Please make sure your browser is not blocking popups

IndieBill

Processing your payment